Tapahtumakalenteri

-

Perjantai 25.9.2020

Ohjaajakoulutus/Nuorisokongressi PERUTTU25.9.2020 - 27.9.2020

Nyt kaikki mukaan Nuorisokongressi- ja ohjaajakoulutusviikonloppuun!

*************TAPAHTUMA PERUTTU**********

Nuorisokongressi ja ohjaajakoulutus järjestetään 25.-27.9. Nuorisokeskus Marttisessa Virroilla.
Meidän aktiiveille vapaaehtoisille on koulutus maksuton (muille 110e) ja meidän aktiivisille vertsuille viikonloppu on vain 30 e sisältäen matkat ja täysihoidon.
Ilmoittautuminen vs@nuoretkotkat.fi.
Ilmoittaudu mukaan 14.9. mennessä! 
------
Nuorisokongressi on Nuorten Kotkien vaikuttamisfoorumi nuorille. Nuorisokongressiin ovat tervetulleita Nuorten Kotkien 13-17-vuotiaat jäsenet. Nuorisokongressissa kehitetään Kotkatoimintaa ja nostetaan esiin kehitettäviä asioita ympäri Suomea.
Nuorisokongressissa valitaan myös 4 nuorisoedustajaa. Nuorisoedustajat tekevät yhteistyötä lasten ja muiden nuorten kanssa ja toimivat siltana lasten, nuorten ja edustajiston välillä.
Nuorisokongressissa työskennellään innostavasti ja toiminnallisesti erilaisten työpajojen, keskusteluiden, harjoitusten ja leikkien avulla.
Ohjaajakoulutuksen teemoina on uusien ohjaajien koulutus, sekä kaikille ohjaajille suunnatut yhdenvertaisuus ja erityisryhmät kotkatoiminnassa ja osallisuutta lisäävät menetelmät -koulutukset. Osallisuutta lisäävistä menetelmistä meitä kouluttaa Nuorisokeskus Marttisen ohjaajat “Osallisuudesta elämään” -työpajassa. Erityisryhmien ohjaamisesta ja moninaisuuden huomioimisesta ohjaustyössä kouluttaa Piia Karjalainen. Ohjaajakoulutus on toiminnallinen ja innostava kokonaisuus kaikille ohjaajille ensikertalaisesta konkariin!
Myös Liikkuva Luontoleiri tulee esittäytymään tapahtumassa.

Keskiviikko 14.10.2020

Syysleiri 2020 / täynnä14.10.2020 - 16.10.2020

Odotettu syysleiri Tippsundissa

****EDIT 15.9. Syysleiri täynnä, ilmoittautua voi vain varapaikoille!*****

14.-16.10 (ke-pe)


Osassa kunnissa on syysloma koko viikon pituinen ja osassa vai kaksi päivää, joten poikkeuksellisesti leiri on nyt keskiviikko-iltapäivästä perjantai-iltapäivään.

Syyslomaa vietämme ihanassa, merellisessä Tippsundin leirikeskuksessa Taivassalossa. Leiri on tarkoitettu kaikille n. 7-15-vuotiaille. (Alle 7v. huoltajan kanssa). Ohjelmassa leikkejä, askartelua, ulkoilua, saunontaa, syksyistä leiritunnelmaa nuotiolla ja uusia ystäviä. Ohjatusta toiminnasta vastaavat ammattitaitoiset ohjaajat sekä vertaisohjaajat.

Hinta: Jäseniltä 80 €, sisaralennus 15 %, muilta 100 €
(jäsenmaksu 2020 10e/hlö tai 25e/perhe)

Ilmoittautuminen 1.10. mennessä lomakkeella
lisätiedot vs(a)nuoretkotkat.fi

Tutustu ennen ilmoittautumista leiri-infoon

Epidemiatilanteen turvallisuus ohje

  • Leirikirje tarkempi varusteluettelo ja lasku lähetetään ilmoitusajan päätyttyä, n. viikkoa ennen leiriä sähköpostilla. (Voi kertoa myös huonekaveritoiveet ilmoittautuessa, majoitussuunnitelma tehdään valmiiksi ennen leiriä)
  • Leirihintaan kuuluu: 2 yön majoitus 5-6 hlö. mökeissä, täysihoito, matkat, vakuutus, askartelu ym. materiaalit.
  • Mukaan leirille: makuupussi, taskulamppu, aluslakana, tyynyliina.
  • Alustava aikataulu: Yhteiskuljetus lähtee Turun linja-autoasemalta klo. 15:00. Pysähdys Raision kunnantalolla klo. 15:10. Paluu 23.10. Tippsundista niin, että Raisiossa ollaan n. klo 15:50 ja Turussa n. klo 16:00.
  • Huom! Kännykän käyttö leiriaikana on rajoitettu tiettyihin aikoihin. Emme myöskään vastaa leirillä rikkoutuneista elektronisista laitteista yms., joten jätättehän ne mieluummin kotiin.

Leirit

Liitontapahtumat